Politika varstva OSEBNIH podatkov

PODATKI O UPRAVLJAVCU
Sundhedskontrol.DK ApS, Algade 38, 3. 9000 Aalborg, Dänemark,
DK32658466, 
Bankkonto eröffnet bei:
Handelsbanken, SWIFT: HANDDKKK, IBAN: DK4708960003005351 

Regisseur Jan Madsen
E-Mail: info@bepro.si


KONTAKTNA OSEBA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Kontaktna oseba za varstvo podatkov je dosegljiva na zgoraj navedenem naslovu, e-mailu in telefonu.

PODLAGA ZA OBDELAVO, NAMEN IN VRSTE OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO
Za namen sklenitve in izpolnjevanja obveznosti in uveljavljanja pravic iz poslovanja pogodb o članarinah, izobraževanjih na podlagi zakona ter pogodbe obdelujemo osebne podatke fizičnih oseb, ki z nami sklenejo takšno pogodbo. Za ta namen obdelujemo le tiste podatke, ki jih potrebujemo za sklepanje in izvajanje pogodbe ter komunikacijo pred sklenitvijo pogodbe, kot so ime, priimek, naslov, kontaktni podatki ipd.. V primeru, ko pogodbo sklepamo s pravnimi osebami, za lujemo namen obde osebne podatke predstavnikov pogodbenih partnerjev kot so ime, priimek, kontaktni podatki, delovno mesto in drugi podatki, ki so za to potrebni.

V primeru, da v naš kontaktni obrazec na spletni strani vnesete vaše podatke (ime in priimek ter naslov vaše elektronske poste), bomo vnesene podatke obdelovali le za namen reševanja postavljenega vprašanja oziroma odziva na vašo ponudbo ali pobudo.

SPEICHERUNG PERSONENBEZOGENER DATEN
Podatki bodo hranjeni toliko časa, kot je potrebno zaradi namenov obdelave osebnih podatkov, kot so navedeni zgoraj (npr. za obdobje trajanja pogodbe, ki smo jo sklenili z vami v skladu z zakonodajo, dokler imamo z vami vzpostavljen poslovni odnos). Osebni podatki se lahko hranijo tudi do izteka veljavnega zastaralnega roka, če je nadaljnja hramba potrebna zaradi obravnavanja pravnih zahtevkov, ali dlje, če je daljše obdobje hrambe potrebno zaradi izpolnitve zakonske obveznosti ali jločnosti ali jločnosti pristonegaitve organa.

Po preteku navedenih obdobij bodo osebni podatki izbrisani.

UPORABNIKI IN OBDELOVALCI OSEBNIH PODATKOV
Podatki se posredujejo drugim uporabnikom, če nam to nalaga zakon, če obstaja za to zakonit interes ali če imamo za to vašo privolitev.

V našem imenu in za naš račun lahko osebne podatke obdelujejo tudi zunanji obdelovalci, kot je naše računovodstvo. V kolikor obdelavo vaših osebnih podatkov zaupamo v obdelavo takšnim zunanjim obdelovalcem, imamo z njimi sklenjeno ustrezno pisno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov oziroma vsebinsko enak dogovor ali drug zavezujoč dokument.

PRENOS OSEBNIH PODATKOV V TRETJE DRŽAVE
Vaših osebnih podatkov ne razkrivamo in ne prenašamo v organizacije oz. podjetja, ki bi imele sedež zunaj Evropske unije in jih tako ne prenašamo v tretje države.

AVTOMATIZIRANO ODLOČANJE IN PROFILIRANJE
Na podlagi vaših osebnih podatkov ne poteka avtomatizirano odločanje ali profiliranje.

PRAVICE POSAMEZNIKOV
S pisno zahtevo, poslano na naslov Sundhedskontrol.DK ApS, Algade 38, 3. 9000 Aalborg, Dänemark DK32658466
 ali na email info@bepro.si lahko zahtevate:

-dostop do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z vami;

-popravek netočnih podatkov, zbranih v povezavi z vami;

-omejitev obdelave osebnih podatkov;

-izbris vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Uredbe DSGVO, aber

-obdelavi ugovarjate.

Na vaso zahtevo bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve. Ta rok se lahko po potrebi podaljša za največ dva dodatna meseca ob upoštevanju kompleksnosti in števila zahtev. V tem primeru bomo posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, o vsakem takem podaljšanju v enem mesecu po prejemu zahteve skupaj z razlogi za zamudo tudi obvestili.

Posameznik lahko Däne privolitve v obdelawo osebnih podatkov kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano na zgornji naslov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti Beschwerde pri Informacijskem pooblaščencu RS (Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, e-posta: gp.ip@ip-rs.si) če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI
Spremembe Politike zasebnosti se objavijo na naši spletni strani in se v spremenjeni vsebini uporabljajo od dneva objave dalje.

 

Cookies

 

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

ZAKAJ SO PIŠKOTKI POTREBNI?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove Präferenz in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o ne, navadah spletn. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete hier.

 

SEZNAM PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Lastni piškotki

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords – A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 Tage

Facebook – Gebietsschema, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics – utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 vor Jahren

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics – utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics – utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 Monate

Google Analytics – utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 vor Jahren

Google Analytics – g

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 Monate

Google Analytics – cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 Monate

https_aktiviert

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

Hotjar-Pixel

Piškotek meri sejo uporabnika.

Na sejo

Facebook-Pixel

Piškotek prepoznava aktivnost uporabnika in izboljša uporabniško izkušnjo

1 leto

ngAktiviert

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 Jahre


Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejši za obiskovalce.

 

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

 

Upravljanje in Brisanje Piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji Verbindung.

 

Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih: