Politika varstva OSEBNIH podatkov

PODATKI O UPRAVLJAVCU
Sundhedskontrol.DK ApS, Algade 38, 3. 9000 Aalborg, Danska,
DK32658466, 
Bančni račun odprt pri:
Handelsbanken, SWIFT: HANDDKKK, IBAN: DK4708960003005351 

Režiser Jan Madsen
Elektronski naslov: info@bepro.si

 

KONTAKTNA OSEBA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Kontaktna oseba za varstvo podatkov je dosegljiva na zgornjem naslovu, e-pošti in telefonu.

PODLAGA ZA OBDELAVO, NAMEN IN VRSTE OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO
Za sklepanje in izpolnjevanje obveznosti ter uresničevanje pravic iz podjemnih pogodb o članarini, izobraževanju na podlagi zakona in pogodbe obdelujemo osebne podatke fizičnih oseb, ki z nami sklenejo tovrstno pogodbo. V ta namen obdelujemo samo tiste podatke, ki jih potrebujemo za sklenitev in izvajanje pogodbe ter komunikacijo pred sklenitvijo pogodbe, kot so ime, priimek, naslov, kontaktni podatki ipd.. V primeru, ko sklepamo pogodbo s pravnimi osebami. , za isti namen obdelujemo tudi osebne podatke predstavnikov pogodbenih partnerjev, kot so ime, priimek, kontaktni podatki, delovno mesto in drugi za to potrebni podatki.

Če svoje podatke (ime in priimek ter vaš e-naslov) vnesete v naš kontaktni obrazec na spletni strani, bomo vnesene podatke obdelali izključno za namene rešitve vprašanja ali odgovora na vašo ponudbo ali pobudo.

SHRANJEVANJE OSEBNIH PODATKOV
Podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je potrebno za namene obdelave osebnih podatkov, kot je navedeno zgoraj (npr. za čas trajanja pogodbe, ki smo jo z vami sklenili v skladu z zakonodajo, dokler smo poslovno povezani z ti). Osebni podatki se lahko hranijo tudi do izteka veljavnega zastaralnega roka, če je nadaljnja hramba potrebna za obravnavo pravnih zahtevkov, oziroma dlje, če je daljša hramba potrebna za izpolnitev zakonske obveznosti ali odločitve pristojni organ.

Po navedenih obdobjih bodo osebni podatki izbrisani.

UPORABNIKI IN OBDELOVALCI OSEBNIH PODATKOV
Podatki se posredujejo drugim uporabnikom, če to od nas zahteva zakon, če za to obstaja zakonit interes ali če imamo za to vaše soglasje.

Osebne podatke lahko v našem imenu in za naš račun obdelujejo tudi zunanji obdelovalci, kot je na primer naša računovodska služba. V kolikor obdelavo vaših osebnih podatkov zaupamo tovrstnim zunanjim obdelovalcem, imamo z njimi sklenjeno ustrezno pisno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov oziroma sporazum ali drug zavezujoč dokument z enako vsebino.

PRENOS OSEBNIH PODATKOV V TRETJE DRŽAVE
Vaših osebnih podatkov ne razkrivamo ali prenašamo organizacijam ali podjetjem, ki bi imela sedež izven Evropske unije, in jih zato ne posredujemo tretjim državam.

AVTOMATIZIRANO ODLOČANJE IN PROFILIRANJE
Na podlagi vaših osebnih podatkov ne poteka avtomatizirano odločanje ali profiliranje.

PRAVICE POSAMEZNIKOV
S pisno zahtevo, poslano na naslov Sundhedskontrol.DK ApS, Algade 38, 3. 9000 Aalborg, Danska DK32658466 ali na elektronski naslov info@bepro.si, lahko zahtevate:

– dostop do vaših osebnih podatkov, ki so bili zbrani v zvezi z vami;

– popravek netočnih podatkov, zbranih v zvezi z vami;

-omejitev obdelave osebnih podatkov;

– izbris vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Uredbe GDPR, oz

– ugovarjate obdelavi.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja in najkasneje en mesec po prejemu zahteve. Po potrebi se lahko ta rok glede na zahtevnost in število zahtev podaljša za največ dva dodatna meseca. V tem primeru bomo posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, o morebitnem podaljšanju obvestili v enem mesecu od prejema zahteve skupaj z razlogi za zamudo.

Posameznik lahko dano privolitev za obdelavo osebnih podatkov kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo na zgoraj navedeni naslov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije (Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si), če meni, da njegovi osebni podatki se obdeluje v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI
Spremembe Politike zasebnosti so objavljene na naši spletni strani in se uporabljajo v spremenjeni vsebini od datuma objave.

Piškotki
KAJ SO PEKCI?

Piškotek je datoteka, ki shranjuje nastavitve spletne strani. Spletna mesta shranjujejo piškotke na napravah uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, s katerimi so uporabniki dostopali do spletnega mesta. Piškotki omogočajo spletnim mestom, da prepoznajo, ali je uporabnik to spletno stran že obiskal, pri naprednejših aplikacijah pa lahko posamezne nastavitve ustrezno prilagodimo. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – po želji lahko omeji ali onemogoči shranjevanje piškotkov.

ZAKAJ SO PIŠKOTKI POTREBNI?

Piškotki so bistveni za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile možne brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in lažja. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, zaradi česar je brskanje po spletu učinkovitejše in prijetnejše. Obstaja več razlogov za uporabo piškotkov. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvi posamezne spletne strani), pomoč pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletna trgovina), pomoč pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletne strani, o navade spletnega uporabnika itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove naše spletne strani. Preberete lahko tudi smernice informacijske pooblaščenke za uporabo piškotkov o priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih mestih, ki jih najdete tukaj.


Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za vašo osebno identifikacijo in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najbolj koristne za obiskovalce.

Obvestilo

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v vašem brskalniku, vključno z njihovim blokiranjem ali brisanjem, lahko to storite tako, da ustrezno spremenite nastavitve brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotka ali vas opozori, da želi spletno mesto shraniti piškotek. Prav tako lahko enostavno izbrišete piškotke, ki jih shrani brskalnik. Če spremenite ali izbrišete datoteko piškotkov svojega brskalnika, spremenite ali nagradite svoj brskalnik ali napravo, boste morda morali znova onemogočiti piškotke. Postopek upravljanja in brisanja piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, si lahko ogledate uporabniško pomoč brskalnika. Sledenje Google Analytics lahko tudi onemogočite na naslednji povezavi.